Прес-центр20 липня 2018, 12:07

Розроблено довідник про центри надання адміністративних послуг Луганської області

Мета – донести інформацію про центри до споживачів адміністративних послуг – як громадян, так і суб’єктів господарювання, та популяризувати діяльність центрів.

У довіднику про ЦНАПи увійшла інформація про контактні дані, режим роботи центрів тощо.

Слід зазначити, що державна політика у сфері надання адміністративних послуг базується на принципах професійності, відкритості, своєчасності, доступності, зручності, отримання максимуму адміністративних послуг в одному місці, надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень.

Наближення адміністративних послуг до громадян та підвищення якості таких послуг – один із основних пріоритетів діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Якісні та доступні адміністративні послуги мають стати результатом такої діяльності.

Виконавцем є Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації та центри надання адміністративних послуг області.

З Довідником можна ознайомитися на офіційному сайті облдержадміністрації на платформі Корисні посилання –Зручно.INVESTBASE: http://loga.gov.ua/sites/default/files/dovidnik_cnap_2018_19072018.pdf

Або на сторінці Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, в розділі Адміністративні послуги –Про центри надання адміністративних послуг: http://loga.gov.ua/oda/about/depart/economy/dsystem/info