Прес-центр28 липня 2017, 11:07

Шановні підприємці Біловодщини!

Біловодською районною державною адміністрацією оголошено про проведення районного конкурсу «кращий підприємець Біловодщини-2017», який спрямований на визначення кращих суб’єктів малого і середнього підприємництва до Дня підприємця, який відзначається щорічно у першу неділю вересня згідно з Указом Президента України від 05.10.1998 року № 1110/98 «Про День підприємця».

 

Конкурс проводиться за наступними номінаціями:

«Підприємець року в сфері виробництва»

«Підприємець року в сфері торгівлі»

«Підприємець року в сфері послуг»

«Підприємець року в сфері громадського харчування»

«Сумлінний платник податку»

«Кращий роботодавець року»

«Кращий підприємець ринкової торгівлі»

«Краща жінка - підприємець»

«Меценат року»

 

До участі у Конкурсі допускаються фізичні особи – підприємці та юридичні особи, які зареєстровані в установленому порядку на території Біловодського району як суб’єкти підприємницької діяльності.

Суб’єкти малого і середнього підприємництва або уповноважені ними у встановленому чинним законодавстві порядку особи, які бажають взяти участь у Конкурсі (далі - Претендент), подають:

- заяву на участь у Конкурсі за формою, затвердженою розпорядженням голови райдержадміністрації від 25 липня 2017 року  № 153 «Про проведення районного конкурсу «Кращий підприємець Біловодщини-2017»;

- лист-гарантію (у формі довідки), що на нього не поширюються обмеження у допуску до Конкурсу;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

За бажанням, Претендент має право подати додатково інші документи (сертифікати якості виробництва продукції, наявність отриманих дипломів, відзнак, інформацію про благодійну діяльність тощо).

 

Документи приймаються управлінням економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації протягом 20 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення Конкурсу на офіційному сайті Біловодської райдержадміністрації за адресою: смт.Біловодськ, вул..Центральна, 130, каб. 24. Телефон для довідок: 2-01-37.

 

Нагородження переможців, визначених за результатами Конкурсу, відбудеться під час проведення урочистостей до Дня підприємця. Про місце проведення святкових заходів буде повідомлено додатково.

 

З більш детальною інформацією про умови проведення Конкурсу можна ознайомитись у розпорядженні голови райдержадміністрації від 25  липня 2017 року № 153 «Про проведення районного конкурсу «Кращий підприємець Біловодщини-2017» за посиланням http://bv.loga.gov.ua/oda/documents/official/pro_provedennya_rayonnogo_k...