Прес-центр8 жовтня 2018, 07:10

Шановні працівники юридичних служб району!

           Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем юриста!

         Право – один із самих основних елементів державності. Сьогодні професія правника є найбільш престижною, шанованою і водночас – найбільш відповідальною.

         Практично немає ні однієї сфери державної діяльності, яка могла б обійтися без правової підтримки, не кажучи про суто  юридичний фундамент органів влади, прокуратури, суду, адвокатури, нотаріату.

         Пов’язавши свою долю з юриспруденцією, ви присвятили  життя служінню Закону, високим принципам права. Юристам належить одна із провідних ролей у здійсненні державних реформ, створенні та постійному  удосконаленні законодавства, посиленні законності, забезпеченні правопорядку і захисту прав, свобод та законних інтересів громадян.

          Впевнений в тому, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам здобувати  повагу жителів району, підвищувати їх довіру до вашої діяльності.

         Віддаючи шану служителям Феміди, у цей день зичу вам міцного здоров’я,  державної мудрості, наполегливості у праці, натхнення та успіхів у всіх добрих починаннях в ім’я служіння Батьківщині.

         Благополуччя,  добра вам, вашим рідним та близьким!

        

З повагою,

Голова районної  держадміністрації     А. ГРАЧОВ