Прес-центр30 вересня 2020, 11:09

Шановні усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі!

Щороку 30 вересня в Україні відзначається День усиновлення. Це день тих людей, які пам'ятають, що основоположним правом дитини є право на родину! Право не тільки на піклування найближчих людей – матусі й татуся, а можливість в будь-який момент сказати комусь ці найтепліші для кожної людини слова: «Мамо й тато». Мама і тато – два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її.

Усиновлення – це особливе батьківство, яке включає в себе велике щастя, та разом з тим – велику жертовність, це благородний і непростий шлях до щасливої родини.

У Біловодському районі 7 дітей району знайшли сімейний затишок в дитячому будинку сімейного типу, 6 – у прийомних сім’ях та чимала кількість дітей були усиновлені. Сподіваємося, що з кожним роком кількість родин району, що дадуть прихисток дітям, які не мають рідної сім’ї, буде збільшуватися.

В День усиновлення ми висловлюємо подяку всім тим людям, чия сумлінна праця та активна громадська позиція допомагає знаходити родини обездоленим дітям. Відкрити свої серця, обігріти любов’ю й турботою, подарувати дітям безпечне дитинство, а в подальшому впевнене майбутнє, – це ваше покликання, щоденна радість і праця. Ви йдете особливою дорогою батьківства, благородною та складною.

Вітаю Вас та пишаюся Вами за крок назустріч дітям, які прийшли в вашу родину, щоб назавжди стати рідними! З глибокою шаною бажаю вашим родинам мирного неба, благополуччя і злагоди!

Нехай кожен день буде сповнений радісним дитячим сміхом, а діти  ростуть здоровими та успішними! Зичу всім здоров’я, добра та благополуччя!

З Днем усиновлення!

 

З повагою,

Голова Біловодської

райдержадміністрації         

 

Катерина КОЛЕСНИКОВА