Прес-центр30 липня 2020, 09:07

Спільними зусиллями

Ситуація в Україні з розповсюдженням гострої респіраторної хвороби COVID-19 продовжує залишатися напруженою. Саме тому профілактична робота щодо запобігання її поширенню залишається дуже важливою.

29 липня 2020 року відбулася зустріч голови районної держадміністрації Катерини Колесникової з представниками Представництва Норвезької ради у справах біженців (NRC) в Україні, роботу якого спрямовано на задоволення гуманітарних потреб населення Луганської та Донецької областей. Під час зустрічі сторони обговорили спільні зусилля щодо боротьби з такою нагальною проблемою, як поширення COVID-19, у Біловодському районі. На зустріч було запрошено також селищного голову Біловодської селищної ради Едуарда Олєйнікова.

Представники NRC підтвердили можливість надання відповідної допомоги, і, як результат спільної роботи, ними було встановлено дезінфектори в державних установах: 5 таких дезінфекторів було встановлено у райдержадміністрації, 3 – в управлінні соціального захисту населення райдержадміністрації, 3 – у Біловодському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду, 3 – у районному центрі зайнятості.

Ми висловлюємо слова щирої вдячності керівництву NRC в Україні за небайдужість до проблем району та надану підтримку, а також сподіваємося на подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних проблем населення.