Прес-центр31 серпня 2018, 15:08

Тренінги з маркетингу та управління фінансами

 

Норвезька рада у справах біженців за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії розпочинає проведення тренінгів для діючих підприємців та людей, які планують в майбутньому відкрити свою справу (всі райони  підконтрольної  уряду території Луганської області та Слов'янський, Бахмутський, Костянтинівський, Лиманський, Олександрівський, Добропільський райони Донецької області).  Дані тренінги присвячені маркетингу і керуванню фінансами, і їх метою є надання знань для підвищення ефективності і прибутковості своєї справи.

Тренінги будуть проведені за участю запрошеного фахівця, а також бізнес-юристів Норвезької ради у справах біженців. В рамках даного проекту слухачі зможуть відвідати будь-який із запропонованих або обидва тренінги, прослухають матеріал і виконають практичні завдання на вищевказані теми, отримають знання, які будуть однаково корисні як для діючих підприємців, так і для початківців, або тих, хто планує зайнятися своєю справою в найближчому майбутньому. Крім цього, на заняттях можна буде отримати юридичну консультацію з питань підприємництва, реєстрації, трудового законодавства і т.д.

Очікується, що після проходження навчання слухачі отримають знання та практичні інструменти для виходу на нові ринки, розуміння своїх конкретних переваг, аналізу існуючих ринків, управління фінансами в своїй справі, зможуть проаналізувати свої слабкі і сильні сторони, скласти план розвитку своєї справи і в цілому істотно поліпшити свої фінансові показники або отримати детальне уявлення про те, як організувати власний бізнес в майбутньому.
З огляду на те, що тренінги будуть проведені запрошеним фахівцем на безкоштовній основі, кількість учасників в групах обмежена. Для того, щоб отримати можливість взяти участь в тренінгах просимо Вас подати заявку до 09 вересня 2018 року (процедура подачі викладена нижче).

Просимо взяти до уваги, що подача заявки - це тільки перший крок для участі в тренінгах. Всі заявки будуть розглянуті комісією, і з їх загального числа будуть відібрані ті, які дадуть найбільш повний і зрозумілий опис мотивації і причин, за якими здобувач бажає взяти участь у тренінгу.

Як подати заявку для участі?
Для того, щоб зареєструватися для можливої ​​участі, Вам необхідно заповнити реєстраційну форму в режимі он-лайн. Для цього:
  1. Заповніть заявку  за посиланням  https://ee.humanitarianresponse.info/x/#13HZbdcu,   або

  2. Запитайте посилання на заявку на електронну адресу ua.biz@nrc.no, вказавши в темі листа ПІБ заявника, місце фактичного проживання та контактний телефон.

Здобувачі будуть повідомлені про результати розгляду їх заявок незалежно від результату.

Термін прийому заявок: до 09 вересня 2018 р.

Додаткова інформація про дану програму доступна по телефону гарячої лінії Норвезької ради у справах біженців 0800 302 007

Незалежно від рішення, отримані заявки не підлягають поверненню заявникам. Вся особиста інформація здобувачів, зазначена в заявці, є конфіденційною і не підлягає розголошенню третім сторонам.