Прес-центр3 серпня 2017, 16:08

У Біловодському районі з робочою поїздкою побувала заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик

          03 серпня заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Ольга Лішик з робочою поїздкою відвідала Біловодський район. Вона зустрілася з головою райдержадміністрації Андрієм Грачовим, його заступниками. Потім провела особистий виїзний прийом громадян Біловодського району. Біловодчани прийшли на прийом зі своїми проблемами та сподіваннями на їх вирішення.

           Громадян турбували  різноманітні питання, зокрема, щодо влаштування дитини-сироти до КЗ «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» в м. Кремінна, щодо виплат одинокій матері, відкриття нового дитячого садочку № 4 в смт. Біловодськ, капітального ремонту столової Біловодської ЗОШ І-ІІІ ступенів, капітального ремонту Біловодської ДЮСШ.

           Голова правління Біловодської районної організації Всеукраїнської громадської організації  «Союз Чорнобиль України» Наталія Полуніна звернулась до заступника голови облдержадміністрації з проблемами соціального характеру від осіб, постраждалих внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС.

           Під час особистого прийому Ольга Лішик дала доручення щодо вирішення порушених заявниками питань. Проблеми, що потребують більш детального вивчення, вона взяла на особистий контроль та надала доручення фахівцям відповідних структур району щодо вирішення питань по суті і вчасного інформування заявників.

            Потому Ольга Лішик разом з директором департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрієм Стецюком відвідали Біловодську гімназію та Біловодську ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка є опорним навчальним закладом району. Гості мали нагоду побачити кабінети, обладнані сучасними засобами навчання, ознайомитись з ходом ремонтних робіт. Також вони побували в Біловодській ДЮСШ. Гості відвідали також  центральну районну лікарню, ознайомились з ходом ремонтних робіт у майбутньому стоматологічному відділенні, побували також в об’єднаному управлінні Пенсійного фонду Луганської області, управлінні соціального захисту населення, ознайомилися з роботою цих закладів.

         На завершення поїздки заступник голови облдержадміністрації  провела коротку нараду, на якій підбила підсумки свого перебування на Біловодщині.