Прес-центр19 липня 2017, 16:07

У чому користь бджолиного меду. Як вибрати, вживати та зберігати мед.

Мабуть, кожному з дитинства знайомий смак меду. Ще з давніх років його вважали дуже смачним і корисним продуктом, адже в ньому міститься просто неймовірна кількість корисних речовин, необхідних людському організму.

Однак, чи такий корисний мед, як ми вважаємо, чи не заподіює він шкоди нашому організму? Яка його калорійність?

 Саме ця тема була розкрита на лекції з елементами слайд-презентації в Університеті третього віку при Біловодському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) 19 липня 2017 року, де для слухачів проводився цікавий та пізнавальний захід.

 У ході лекції учасники активно брали в ній участь, дискутували, дізналися багато цікавих відомостей та фактів про мед та його властивості, секрети його вживання та зберігання, поділилися своїми знаннями та набутим досвідом.

Захід видався дуже насиченим та змістовним.