Прес-центр16 вересня 2020, 10:09

Участь у «Схід-Експо 2020»

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та Міністерство цифрової трансформації України запрошують мікро-, малі та середні підприємства Донецької та Луганської областей, а також окремих районів Запорізької області вздовж узбережжя Азовського моря взяти участь у «Схід-Експо 2020».

Захід відбудеться 21-22 жовтня 2020 року у м. Києві - Палац Спорту (Спортивна площа, 1). До участі запрошуються підприємства - виробники товарів.

Центральною подією «Схід-Експо 2020» стане виставка-презентація підприємств із різних куточків України, поєднана з можливістю бізнес-нетворкінгу, пошуку ділових партнерів та нових клієнтів з інших регіонів, країн Європейського Союзу та світу.

Понад 100 компаній презентуватимуть свою продукцію на виставкових стендах. Будуть представлені товари харчової промисловості, текстилю, кераміки, а також соляні вироби, сувенірна продукція, IT-розробки, 3D-принтери тощо. У межах «Схід-Експо 2020» відбудеться ярмарок, де всі учасники та учасниці виставки зможуть реалізувати свою продукцію відвідувачам.

Представники підприємств зможуть взяти участь у тематичних дискусіях, удосконалити свої знання про бізнес-процеси на регіональному й національному рівнях та дізнатися більше про експортні можливості до ЄС та інших країн світу.

Участь у заході є безкоштовною. Програма ООН із відновлення та розбудови миру бере на себе всі витрати щодо оренди виставкової зали, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання та продукції, організації B2B-перемовин, створення каталогу учасників та промо-кампанії заходу – реклами в потягах Інтерсіті+, соціальних мережах, білбордах та у торгівельно-розважальних центрах.

Реєстрація підприємців для участі у «Схід-Експо 2020» можлива за посиланням: https://bit.ly/3hPdSu6, інформацію для каталогу виставки можна надати за посиланням:: https://bit.ly/3dlRhSl.

З метою захисту здоров’я учасників та відвідувачів, організаторами будуть вжиті необхідні заходи для протидії поширенню пандемії коронавірусу COVID-19 під час проведення виставки.

Контактна особа від організаторів заходу - Володимир Іщенко, координатор напряму в Луганській області, Програма ООН із відновлення та розбудовимиру, +380 66 766 9585, volodymyr.ishchenko@undp.org.

Посилання на офіційне джерело http://bit.ly/східекспо.