Прес-центр17 липня 2018, 11:07

Увага!!! Біловодська районна державна адміністрація оголошує про намір передати в оренду частину об’єкту нерухомого майна

Біловодська районна державна адміністрація  оголошує про намір передати в оренду частину об’єкту нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальної громади сіл та селища Біловодського району:

  1. Місцезнаходження об’єкта:

поштовий індекс – 92800, Луганська область, Біловодський район, смт. Біловодськ, вул. Центральна, 130.

  1. Коротка характеристика об’єкта оренди:

частина приміщення адміністративної будівлі загальної площі 53,0 кв.м., орендована площа 1,0 кв.м. на першому поверсі двохповерхової нежилої адмінбудівлі. Орендоване приміщення – коридор з можливістю окремого входу з вулиці. В приміщені централізоване: опалення, електро - водозабезпечення , каналізація .

  1. Балансоутримувач:  Біловодська районна державна адміністрація.
  2. Умови на право оренди об’єкту :

4.1. Найбільший запропонований розмір (%) орендної ставки за використання нерухомого майна за цільовим призначенням порівняно із початковим розміром орендної ставки.

4.2. Запропонований розмір орендної ставки за використання нерухомого майна повинен бути не нижче початкового розміру орендної ставки згідно з Методики розрахунку і порядку використання орендної плати за користування майном спільної власності територіальних громад сіл і селища Біловодського району, затвердженої рішенням Біловодської районної ради від 11.04.2017 року № 17/19 «Про оренду майна спільної власності територіальних ромад сіл і селища Біловодського району». Початковій розмір орендної плати за місяць складає 288 гривень 93 копійки.

         4.3    Своєчасне і у повному обсязі внесення орендної плати щомісяця, не пізніше дати розрахунку зазначеної у договорі оренди, з урахуванням індексу інфляції.

4.4    Належне виконання істотних умов договору оренди та ефективне використання орендованого майна з дотриманням вимог експлуатації об’єкта.

7.   Компенсація орендарем замовнику, витрат на проведення незалежної оцінки об’єкта оренди, яка була підставою для визначення стартової орендної плати, та рецензії на звіт про оцінку, компенсація витрат на публікацію оголошень у відповідних ЗМІ.

Протягом 10 робочих днів після розміщення оголошення, Біловодська райдержадміністрація приймає заяви про оренду відповідного майна.

Заяви та документи надавати до загального відділу Біловодської райдержадміністрації (смт.Біловодськ вул. Центральна (Леніна) б.130 каб. №5):

Для юридичних осіб:

  • копії установчих документів (свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи (за наявності), виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб (датою видачі не пізніше 1 (одного) місяця), свідоцтво про реєстрацію платника податку на додану вартість, статут підприємства, наказ про призначення керівника підприємства);
  • ліцензія на здійснення юридичною особою окремого виду діяльності (у разі необхідності);
  • заява про оренду
  • відомості про фінансовий стан (платоспроможність учасника конкурсу);
  • техніко-економічні обґрунтування укладення договору оренди (пропо-зиції щодо експлуатації об’єкта);

Для фізичних осіб - суб’єктів підприємницької діяльності:

  • документ, який посвідчує особу (копія паспорта – стор. 1, 2, 11);
  • належним чином оформлена довіреність, видана представнику  фізичної особи з наданням повноважень щодо збільшення розміру орендної плати безпосередньо на конкурсі;
  • заява про оренду (заявка на участь у конкурсі);
  • копія свідоцтва про державну реєстрацію як підприємця;
  • декларація про доходи;
  • техніко-економічні обґрунтування укладення договору оренди (пропозиції щодо експлуатації об’єкта).

Кінцевий строк надання документів – 31 липня 2018 року.