Прес-центр14 вересня 2017, 09:09

В Біловодському районі пройшли заходи до Дня фізичної культури і спорту

В Біловодському районі відбулися заходи, присвячені Дню фізичної культури і спорту.

В загальноосвітніх навчальниих закладах району пройшли олімпійські тижні, олімпійські уроки та спортивно-виховні заходи до Дня фізичної культури і спорту («Веселі старти», «Веселі перегони», перегляд відеофільмів, олімпійські вікторини, виховні години «Від Олімпіїї до наших днів», «Україна олімпійська» тощо). На виховних годинах обговорювалися події літньої Універсіади, успіхи та невдачі збірної України.

13 вересня 2017 року в Біловодському професійному аграрному ліцеї пройшов Олімпійський урок для студентів перших курсів та святкова церемонія, присвячена Дню фізичної культури і спорту, які завершили Олімпійський тиждень у ліцеї.

Зі святом присутніх привітали заслужений тренер України, тренер з важкої атлетики Біловодського відділення СДЮШОР Володимир Самардак та головний спеціаліст сектору молоді та спорту Біловодської райдержадміністрації Олексій Кудря.

Між студентами-першокурсниками були проведені змагання з шашок, волейболу, футболу, армрестлінгу.

         Під час проведення ігор чемпіонату району з футболу, перед початком матчів, проводилися святкові церемонії до Дня фізичної культури і спорту з нагородженням кращих футболістів.  Так, Грамотами Плугатарської сільської ради та сектору молоді та спорту райдержадміністрації була нагороджена команда «Титан» (Плугатар). Сільський голова Юрій Ніпрун привітав присутніх зі святом, побажав спортивного здоров’я, наснаги на подальші спортивні здобутки та перемог у чесній боротьбі.

В селі Новоолександрівка до Дня фізичної культури та до дня села були зіграні товариські матчі між командами сел Новоолександрівки,  Парневе та військовослужбовцями ЗСУ.

16 вересня у Біловодській ДЮСШ відбудеться районний турнір з настільного тенісу до Дня фізичної культури і спорту.