Прес-центр30 серпня 2017, 10:08

В Біловодську провели розіграш Кубка району з футболу серед ветеранів пам’яті Анатолія Макаренка

24 серпня 2017 року на стадіоні «Юність» був проведений Кубок району з футболу з футболу серед ветеранів, присвячений пам’яті Анатолія Макаренка серед ветеранів. Організаторами турніру були Біловодська районна федерація футболу, Біловодська районна організація ВФСТ «Колос», сектор молоді та спорту, ініціативна група ветеранів Біловодського футболу.

Учасників змагань привітали голова Біловодської селищної ради Едуард Олєйніков, директор Біловодського центру соціальних служб для сім ї, дітей та молоді Володимир Гніденко, голова Біловодської районної організації ВФСТ «Колос» Олег Милокост та від ветеранів біловодського спорту Ігор Тимець. Організатори відзначили спортивні заслуги Анатолія Макаренка та вшанували пам'ять спортсмена хвилиною мовчання.

В турнірі взяли участь 4 команди. У фінальному матчі команда Литвинівки перемогла «Вікторію» з Нижньобараниківки. У матчі за третє місце команда Біловодська переграла ветеранів «Деркулу» (Новодеркул).

Переможець та призери нагороджені кубком, медалями і грамотами сектору молоді та спорту Біловодської райдержадміністрації. В кожній з команд були відзначені кращі гравці.