Прес-центр6 вересня 2017, 16:09

Відбулась нарада заступників директорів з виховної роботи

Сьогодні, 06 вересня 2017 року на базі ОНЗ – Біловодська ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась нарада заступників директорів з виховної роботи. У нараді взяли участь завідувач сектором опіки та піклування служби у справах дітей райдержадміністрації Галина Дмитренко, головний спеціаліст з питань сім'ї та дітей управління соціального захисту населення райдержадміністрації Марина Кандаурова, головний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації Олексій Кудря, методист Біловодського районного методичного кабінету Людмила Юрченко та Біловодський районний центр дитячої та юнацької творчості.

На нараді розглядались ряд питань щодо планування виховної роботи на новий 2017-2018 навчальний рік. Галина Дмитренко повідомила про те, що у 2016-2017 навчальному році були проведені рейди, бесіди з неблагополучними сім'ями, щомісяця проходять засідання комісій з захисту прав дітей та надала рекомендації щодо планування роботи педколективів щодо профілактики злочинності та правопорушень серед неповнолітніх у новому навчальному році.

Марина Кандаурова нагадала школам про роботу Координаційної ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильства в сім'ї, протидії торгівлі людьми, а також ознайомила заступників із районною програмою «Біловодська родина» на 2017-2021 роки, метою якої є підтримка сімей району, створення умов для становлення сімей, народження і виховання в них дітей.

Олексій Кудря розповів про важливість спорту в житті дітей та очікувані спортивні конкурси для дітей та молоді.

Людмила Юрченко повідомила про результати участі команди Біловодської гімназії в обласному турі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та розповіла про участь наших педагогів (Андрій Прудкий, Роман Демко та Олександр Соколовський) в обласному семінарі-практикумі керівників гуртків спортивного туризму, який проводився у м. Кремінна з 28 по 30 серпня 2017 року.

Головний спеціаліст відділу освіти Катерина Адвент разом із заступниками, проаналізували організацію гурткової роботи в навчальних закладах, підбили підсумки літнього оздоровлення у 2017 році та затвердили план роботи заступників директорів з виховної роботи на 2017-2018 навчальний рік.

Завершилась нарада обговоренням фотоконкурсу «PHOTO драйв», який відбудеться з 09 жовтня по 09 листопада цього року в мережі Інтернет за тематичними категоріями. У даному конкурсі взяти участь зможуть учні та вчителі віком від 13 до 35 років.

За результатами наради були надані доручення щодо планування роботи з патріотичного виховання та пропаганди здорового способу життя в загальноосвітніх закладах освіти Біловодського району.