Прес-центр15 жовтня 2019, 16:10

Відбулася чергова апаратна нарада

15 жовтня  2019 року у залі засідань Біловодської райдержадміністрації відбулася чергова апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яку провів перший заступник голови, в.о. голови  райдержадміністрації  Вадим Муратов.  У нараді  взяли участь керівник  апарату райдержадміністрації Наталія Будовська та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Вадим Данілов.

На нараді, зокрема, було розглянуто питання  про зміни в законодавстві у сфері усиновлення дітей, а також про стан справ служби у справах дітей за 9 місяців 2019 року. Начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Олексій Щітка зазначив, що на службу у справах дітей покладено функції організації усиновлення, створення прийомних та патронатних сімей, дитячих будинків сімейного типу та надання статусу дитини постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів на території Луганської області.

          Про проведену роботу та заходи щодо сталого проходження опалювального сезону доповіла Ольга Дяченко - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово - комунального господарства районної державної адміністрації.

Для забезпечення підготовки господарського комплексу Біловодського району до сталого проходження опалювального періоду 2019-2020 років проведено 6 засідань Штабу з підготовки об’єктів соціального призначення та житлово-комунального господарства Біловодської ОТГ.

         Прийняті розпорядження голови райдержадміністрації від 07.10.2019 № 289 «Про початок опалювального періоду 2019-2020 років» та розпорядження селищного голови від 04.10.2019 № 222 «Про початок опалювального сезону 2019-2020 років».

          На нараді також виступили головний спеціаліст загального відділу райдержадміністрації Світлана Журжик, яка поінформувала про стан виконання контрольних документів у райдержадміністрації, та головний спеціаліст з питань внутрішньої політики райдержадміністрації Ольга Магомедова, яка ознайомила присутніх з основними суспільно значущими подіями цього тижня.

           З усіх наведених питань першим заступником, в.о. голови райдержадміністрації надано протокольні доручення та визначені терміни їх виконання.