Прес-центр6 листопада 2019, 13:11

Відбулася чергова апаратна нарада

06 листопада 2019 року у залі засідань Біловодської райдержадміністрації перший заступник голови, в.о. голови  райдержадміністрації  Вадим Муратов  провів  апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, рядом керівників структурних підрозділів центральних органів виконавчої влади.  У нараді  взяли участь голова районної ради Петро Самойлов, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська.

Розпочинаючи нараду, Вадим Муратов поінформував присутніх про засідання колегії облдержадміністрації, яке відбулося 05 листопада, та про питання, які розглядалися на засіданні колегії.

Серед питань, які розглядалися на апаратній нараді, було розглянуто питання щодо впровадження новітніх технологій та новітніх сервісів в органах Пенсійного фонду України. Про роботу, яка проводиться у цьому напрямку відповідно до завдань, визначених Стратегією модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року, розповіла Ольга Шуліка – начальник Біловодського об’єднаного управління Пенсійного фонду України.

Головний спеціаліст, юрисконсульт райдержадміністрації Максим Орденко поінформував про зміни, які відбулися у законодавстві стосовно державної служби. Зокрема, він зупинився на таких нововведеннях, як запровадження контрактної форми проходження державної служби та її особливості, та інших новаціях.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації Людмила Ткаченко доповіла про роботу відділу протягом поточного року. Вона відзначила, що станом на 30 жовтня 2019 року на території району проживає 17831 виборець. В районі знаходиться 30 звичайних виборчих дільниць (15 середніх та 15 малих), 5 з яких базуються в самому Біловодську.

Велика робота була проведена відділом у процесі підготовки та проведення чергових та позачергових виборів Президента України  31 березня та 21 квітня 2019 року та позачергових виборів народних депутатів України 21 липня поточного року.

Крім того протягом року відділом було завантажено та оброблено 334 відомості, надані суб’єктами подання для щомісячного уточнення персональних даних ДРВ, в яких містяться 1642 записи про зміну персональних або службових даних. За вказаний період було зареєстровано 338 виборців, знято з реєстрації 253 виборця, змінили прізвище, ім’я та по батькові 151 виборець, місце або дату народження – 24 виборця, включено до Реєстру 113 18-річних осіб, померло 496 виборців, визнано недієздатними пересуватися самостійно 265 виборців та набули громадянство 2 виборця. Щодо отримання роздруку персональних даних до відділу ведення ДРВ звернулися 1972 виборці.    

Головний спеціаліст з питань внутрішньої політики райдержадміністрації Ольга Магомедова ознайомила присутніх з основними суспільно значущими подіями цього тижня.

На завершення апаратної наради перший заступник голови, в.о. голови  райдержадміністрації  Вадим Муратов наголосив на необхідності постійно приділяти особливу увагу виконавській дисципліні, що є основою роботи кожного державного службовця.