Прес-центр30 липня 2020, 14:07

Відбулася робоча нарада

30 липня 2020 року голова районної держадміністрації провела робочу нараду щодо підготовки до проведення ремонту доріг у районі в рамках ініціативи Президента України «Велике будівництво», у якій взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Вадим Муратов, заступник селищного голови Біловодської селищної ради Микола Тертичний, керівники районних служб: відділу поліції,  ГУ ДСНС, центру зайнятості, райавтодору.

Відкриваючи нараду, голова райдержадміністрації відзначила, що останнім часом у Луганській області  проводиться будівництво автомобільних доріг, яке здійснюється в межах Національної програми «Велике будівництво». Це особливо важливо для нашого регіону, враховуючи стан наших автомобільних доріг. Тому нещодавно відбулася зустріч голови райдержадміністрації з представниками ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», яка братиме участь у тендерах щодо капітального ремонту доріг. Зокрема, планується такий ремонт ділянки дороги Н-26 «Мілове-Старобільськ».

У випадку, якщо ця компанія виграє тендер, їм необхідно буде збудувати на території району спочатку один, а потім і другий асфальтобетонний завод, необхідно буде розмістити 300 працівників, вирішити ще ряд організаційних питань. Мета нашої першої наради – виробити спільний підхід райдержадміністрації, селищної ради, служб району до вирішення таких проблем.

Далі з кожним запрошеним керівником були обговорені організаційні моменти щодо такої співпраці.

На завершення Катерина Колесникова підкреслила, що проведення вказаних робіт вирішує цілий ряд проблем району та громади: це і суттєве покращення стану доріг, і нові робочі місця для жителів району, що теж дуже важливо для сільського району, де великий дефіцит робочих місць, і покращення благоустрою та інфраструктури району, і висловила сподівання на узгоджену спільну роботу.