Прес-центр10 червня 2020, 14:06

Відбулася робоча зустріч

10 червня 2020 року голова районної держадміністрації Катерина Колесникова провела робочу зустріч з головою правління ПрАТ «Біловодський маслоробний завод» Валентиною Чубенко.

         В ході розмови голова райдержадміністрації поцікавилася роботою підприємства, асортиментом продукції. Валентина Чубенко розповіла, що на підприємстві створено близько 200 робочих місць, воно є одним із бюджетонаповнюючих підприємств в районі.  У них впроваджена система управління безпечністю харчових продуктів ISO 22 000 та виробляється біля 60  найменувань молочної продукції.

         Поговорили і про  труднощі, які існують сьогодні, та нагальні проблеми. Проблемною є робота підприємства під час карантинних заходів. Але, як зазначила голова правління ПрАТ «Біловодський маслоробний завод», навіть у цих складних умовах вони не скоротили жодного працівника та вчасно виплачують людям заробітну плату. Вчасно розраховується підприємство і з здавальниками молока, а це селяни, які найчастіше не мають роботи, а їх основним доходом є дохід від того, що вони утримують корів та здають молоко на маслоробний завод.

         На завершення розмови голова райдержадміністрації Катерина Колесникова подякувала Валентині Чубенко за ґрунтовну розмову та пообіцяла всебічну підтримку у вирішенні проблем підприємства.