Прес-центр23 серпня 2017, 13:08

Відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України

23 серпня у нашій країні відзначається одне з найбільш знакових свят в її історії – День Державного Прапора України.  Саме Прапор є символом звитяги і слави багатьох поколінь українців, їх боротьби за свою незалежність, який наповнює серця почуттям патріотизму та любові до Батьківщини.

         Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо данину пам'яті героїчному минулому країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу.

 23 серпня 2017 року традиційно у районному центрі біля будівлі райдержадміністрації о 9 – 00  за участю керівників району,  представників підприємств та організацій селища, воєнізованих формувань, які дислокуються на території району, учнів відбулася урочиста церемонія підняття Великого Державного Прапора України, присвячена Дню Державного Прапора України. Прозвучали Гімн України та Гімн Біловодського району.

 Перед початком церемонії  перед присутніми виступив народний духовий оркестр районного Будинку культури.

На урочистостях кращі військові,  представники силових структур району за сумлінну працю, високий професіоналізм, вірне служіння рідній країні, вагомий особистий внесок у розбудову української державності та з нагоди 26-ї річниці незалежності України були нагороджені грамотами   та подяками  районної держадміністрації та районної ради, які вручили голова районної держадміністрації Андрій Грачов та голова районної ради Петро Самойлов.