Прес-центр13 серпня 2020, 15:08

Відбулася зустріч з представниками Данської Ради у справах біженців

13 серпня 2020 року голова районної держадміністрації Катерина Колесникова взяла участь у зустрічі з представниками Данської Ради у справах біженців (DRC-DDG), яка відбулася у залі засідань райдержадміністрації. На зустріч запрошувалися представники аграріїв району.

Представники Ради ознайомили присутніх з умовами прийому заявок для бізнес-партнерства в проєктах економічного розвитку Донецької та Луганської областей.

Проєкти, які Рада планує реалізувати разом з партнерами, мають покращити умови життя місцевого вразливого населення та збільшити їхній дохід. Такими партнерами можуть стати приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об’єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства та ін.

Партнерство буде здійснюватися за принципом співінвестування: грантова підтримка від DRC-DDG до 100 тис. доларів США та обов’язків вклад партнера до 50% загального бюджету проєкту. 

Одна з основних умов програми – кінцевим результатом проєкту має бути збільшення доходів місцевого населення території, у тому числі за рахунок їхнього прямого залучення у виробничо-збутові ланцюжки.