Прес-центр16 червня 2020, 15:06

Відбулися урочисті проводи до лав Збройних Сил України

16 червня 2020 року у кабінеті голови райдержадміністрації відбулися урочисті проводи призовників Біловодського району до лав Збройних Сил України, на яких були присутні представники райдержадміністрації, селищної ради, військкомату, відділу поліції, МНС, прикордонного загону, районної газети «Вісті Біловодщини».    

Перший заступник голови райдержадміністрації,  голова призовної комісії Вадим Муратов відзначив, що призов цієї весни проводиться пізніше у зв’язку з карантинними заходами, та підкреслив, що зусилля усіх силових структур: військкомату, поліції, МНС, прикордонників спільно з райдержадміністрацією та селищною радою спрямовані на забезпечення захисту наших громадян.

Голова районної держадміністрації Катерина Колесникова привітала призовників, відзначивши, що її переповнює гордість за кожного з майбутніх воїнів, які будуть захищати рідну землю. Вона підкреслила, що міцна й надійна армія  є основою нашої держави, і справа честі кожного призовника стати на захист своєї Вітчизни, і побажала високо нести звання захисника. На згадку про малу Батьківщину вона подарувала кожному призовнику прапор України з напутніми словами та коровай запашного біловодського хліба.

Заступник селищного голови Володимир Гніденко також побажав призовникам гарної служби, відзначивши, що де б вони не служили, вони будуть захищати і рідну біловодську землю, яка завжди була багата на справжніх патріотів.

Теплі слова майбутнім воїнам адресували також і представники військкомату, відділу поліції, МНС, прикордонного загону.

Володимир Семикоз, батько одного з призовників, вітаючи хлопців, наказав їм гарно служити та повернутися додому живими і неушкодженими.

На завершення призовники разом з усіма присутніми сфотографувалися на згадку біля Державного Прапора України – символу нашої держави, яку їм довірили захищати.