Прес-центр1 жовтня 2020, 08:10

Відбулися урочисті проводи до лав Збройних Сил України

Згідно з Указом Президента України від 16.01. 2020 року  № 13/2020 розпочався осінній призов до лав Збройних Сил України.

Служба в армії – це і почесний обов’язок, і велика школа мужності і  стійкості, гартування характеру.

30 вересня 2020 року  у районному військкоматі відбулися урочисті проводи трьох перших призовників осіннього призову Біловодського району до лав Збройних Сил України.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями до присутніх звернулася голова районної держадміністрації Катерина Колесникова, яка побажала призовникам гідно захищати рідну землю та подарувала кожному з них прапор України з напутніми словами. Заступник селищного голови Володимир Гніденко також привітав призовників, побажав їм, щоб час, який вони проведуть на службі, не пройшов марно, і кожен гідно пройшов випробування на зрілість та мужність, та вручив новобранцям подарунки від селищної ради. Привітав призовників і військовий комісар Біловодського райвійськкомату Олексій Мажулін.

На заході були присутні також перший заступник голови райдержадміністрації,  голова призовної комісії Вадим Муратов, представники  відділу поліції, МНС, прикордонного загону.  

На завершення заходу призовники та учасники урочистих проводів сфотографувалися на згадку про цю хвилюючу подію.