Прес-центр5 липня 2018, 10:07

Відбулися урочисті вітання до Дня Національної поліції України

          04 липня перший заступник, виконуючий обов`язки голови районної державної адміністрації Вадим Муратов та голова районної ради Петро Самойлов привітали особовий склад Біловодського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області з нагоди відзначення професійного свята – Дня Національної поліції України.

            Вони зазначили, що на сьогодні Національна поліція ефективно забезпечує охорону прав і свобод людей, підтримує публічну безпеку і порядок в нашій державі. Висловили слова вдячності всім поліцейським за самовіддану працю в ім’я утвердження законності, зміцнення правопорядку в районі, та побажали всім успіхів у професійній діяльності, зокрема подальшій боротьбі із злочинністю задля забезпечення стабільності та дотримання правопорядку в Біловодському районі, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої України.

           За сумлінну працю, професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення законності, правопорядку, захисту конституційних прав і свобод громадян та з нагоди Дня Національної поліції України ряд працівників поліції були нагороджені подяками від Біловодської районної ради та районної державної адміністрації.

          З вітальними словами також звернулися голова Біловодської селищної ради Едуард Олєйніков, відзначивши окремих працівників підрозділу подяками, та начальник Біловодського відділу Старобільської місцевої прокуратури, старший радник юстиції Володимир Ткаченко. Вони побажали поліцейським професійного виконання службових обов’язків, добробуту, відповідного фінансового забезпечення, міцного здоров’я та мирних буднів.

           У свою чергу начальник Біловодського ВП ГУНП в Луганській області, полковник поліції Геннадій Бахтізін, зауважив, що на працівників підрозділу покладені обов’язки забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тому, хто її потребує.

Далі працівники культури району подарували присутнім святковий концерт.