Прес-центр27 червня 2018, 12:06

Відбулися урочистості з нагоди 22-ї річниці Конституції України

27 червня 2018 року у залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди 22-ї річниці Конституції України, на які запрошувалися працівники управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, районної ради, державних підприємств та організацій району, ветерани державної служби.

 Зі словами поздоровлення до присутніх звернувся перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Вадим Муратов. Він, зокрема, сказав, що 22 роки тому відбулася дійсно знаменна подія – була прийнята перша Конституція Української незалежної держави, проголошуючи рівні права і можливості для громадян України. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Вадим Муратов  побажав усім миру, злагоди та здоров’я, мудрості та далекоглядності.

Голова районної ради Петро Самойлов також поздоровив присутніх з значущим святом у житті кожного громадянина нашої країни – Днем Конституції України, зазначивши, що у цій залі зібралися працівники установ, які безпосередньо виконують функції держави у районі, та висловив впевненість, що кожний із присутніх на своїй ділянці роботи буде спрямовувати всі зусилля на забезпечення конституційних прав і свобод жителів району. Він побажав усім присутнім міцного здоров’я, щастя, добра,  миру та злагоди й глибокої віри в гідне майбутнє рідного краю та України!

Кращим працівникам, ветеранам були вручені грамоти  районної держадміністрації та районної ради.

Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій мальовничій землі, у нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини. Будьмо гідними своїх предків, любімо рідну землю так, як заповідав великий Тарас,збережімо її волю, шануймо й поважаймо один одного і свою гідність! Зі святом!