Прес-центр9 травня 2019, 12:05

Відбулися урочистості з нагоди 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Знову настав той святий і незабутній для кожного з нас день – день великої Перемоги. Українські ветерани зробили значний внесок у перемогу у Другій світовій війні. Тож цей день викарбуваний в національній пам’яті багатьох поколінь. 9 травня таїть в собі одночасно і радість, і гіркоту за багатомільйонні життя, які було покладено на вівтар перемоги. Тому в ці травневі дні ми і святкуємо, і віддаємо данину пам’яті усім загиблим і померлим захисникам.

Цього року, як і завжди, у Біловодську відбулись урочисті заходи з нагоди 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. І вже за традицією на початку урочистостей керівники району, члени президії поклали квіти до обелісків на Алеї Слави біля районного Будинку культури на знак особливої шани і поваги до славетних земляків – героїв тієї страшної війни.

Всі, хто виступав цього дня на урочистостях, поздоровляли  жителів району з 74-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та бажали здоров’я, щастя, процвітання і добробуту.

Після мітингу традиційно відбулася урочиста хода та церемонія покладання Гірлянди Слави та квітів до пам’ятника загиблим воїнам.

Забути подвиги наших ветеранів просто неможливо. Ми завжди будемо пам’ятати їх перемогу і шанувати відвагу і сміливість. І рефреном усього заходу звучить: пам’ятаємо…пам’ятаємо…пам’ятаємо… Слава Героям! Звучить урочистий салют, тисячі квітів прикрашають пам’ятні плити з іменами визволителів.

А землю цього дня щедро поливав весняний дощик, ніби оплакуючи усіх загиблих та разом з тим даруючи землі оновлення, а всім людям віру в те, що все у нас буде добре!