Прес-центр23 серпня 2018, 11:08

Відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та 27-ї річниці незалежності України

23 серпня вся Україна відзначає День Державного Прапора. Це свято відносно нове – відзначають його з 2004 року. Але історія українського прапора сягає сивої давнини.  Тому День Державного Прапора - це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

23 серпня 2018 року біля будівлі районної державної адміністрації, як і кожного року, за участю перших керівників району відбулось урочисте підняття Державного Прапора України, на яке зібралися представники організацій, підприємств, громадськості. За командою голови районної державної адміністрації Андрія Грачова та голови районної ради Петра Самойлова прикордонники урочисто піднімають Великий Державний Прапор України та прапор Біловодського району.  Звучать Гімн України та Гімн Біловодського району.

Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

Потім перші керівники району з нагоди  Дня Державного Прапора та 27-ї річниці незалежності України нагородили кращих працівників району грамотами   районної держадміністрації та районної ради.

На завершення церемонії всіх присутніх ще раз привітали з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України та побажали усім щастя, миру, злагоди та процвітання українській землі.