Прес-центр23 серпня 2020, 10:08

Відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України

Минає 29-й рік відтоді, як над столицею  нашої держави замайорів синьо-жовтий прапор України як символ омріяної поколіннями українців незалежності.

Тому  23 серпня, напередодні найбільшого національного свята – Дня незалежності України, ми вшановуємо один з найважливіших символів державності та офіційних атрибутів України, що символізують суверенітет країни, - День Державного Прапора України.

Український національний прапор – це наш історичний дух, наша совість і символ нашої незламності. Це вічно жива пам’ять і вічна мрія нашого народу.

23 серпня, як і кожного року, біля будівлі районної державної адміністрації також традиційно відбулося урочисте підняття Державного Прапора України, на яке зібралися працівники райдержадміністрації, представники організацій, підприємств, громадськості. Цього року захід проводився з урахуванням введених у країні карантинних обмежень.

За командою голови районної державної адміністрації Катерини Колесникової  та  депутата  районної ради Ірини Козакової урочисто піднімають Великий Державний Прапор України та прапор Біловодського району.  Звучать Гімн України та Гімн Біловодського району.

Під нашим прапором ми мусимо жити і працювати так, щоб нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків та дідів, щоб світ знав могутню, процвітаючу державу - Україну.

 Потім з нагоди  Дня Державного Прапора та Дня незалежності України голова райдержадміністрації Катерина Колесникова нагородила кращих працівників району грамотами   районної держадміністрації.

       З любов'ю до України, з повагою до минулого нашого народу ми завжди будемо шанувати символ вільної, демократичної України  - наш синьо-жовтий стяг, у якому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.