Прес-центр26 червня 2020, 11:06

Відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України

26 червня 2020 року у залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди 24-ї річниці Конституції України, на які запрошувалися представники управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, організацій району.

Відкриваючи урочистості, перший заступник голови райдержадміністрації Вадим Муратов наголосив, що Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства.

Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Голова районної держадміністрації Катерина Колесникова привітала усіх присутніх з Днем Конституції України, відзначивши, що Основний Закон став не просто головним правовим документом, а й реальною основою розбудови незалежної демократичної країни. Прийняття Конституції — це одна зі сходинок становлення України як держави. Адже вона визнає найціннішим життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надає кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів. Голова райдержадміністрації побажала всім  міцного здоров'я, творчих здобутків, щастя, добробуту, бадьорості духу та впевненості у безхмарному конституційному майбутньому України!
Зі словами вітання та теплими побажаннями до присутніх звернулася і депутат районної ради Ірина Козакова.

Кращим керівникам та працівникам були вручені грамоти та відзнаки обласної та   районної державної адміністрації.