Прес-центр17 листопада 2017, 14:11

Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства

19 листопада своє професійне свято відзначають працівники сільського господарства, ті, чия праця в усі часи була і залишається нелегкою, але такою важливою та потрібною для добробуту і благополуччя українського народу.  

З нагоди свята у  малій залі районного Будинку культури зібралися аграрії району: керівники і працівники сільськогосподарських підприємств району, які сьогодні працюють на землі та отримують гарні результати, сивочолі ветерани, що уособлюють багаторічний досвід та мудрість, молодь, яка обрала для себе професію хлібороба.

На початку урочистостей за традицією  голові райдержадміністрації Андрію Грачову та голові районної ради Петру Самойлову було вручено коровай – символ урожаю 2017 року.

Вони  щиро привітали працівників сільського господарства району, відзначивши, що святкування Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, важливості роботи людей, які знають справжню ціну хлібу. Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян. Відомо, як нелегко працювати на землі, особливо сьогодні, коли у країні тривають військові дії. Але лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Перші керівники району побажали аграріям району  миру, добробуту, втілення в життя всіх планів та сподівань.

Далі кращі працівники аграрного сектору району за сумлінну працю, високі виробничі показники з нагоди професійного свята були нагороджені обласними подяками та грамотами районної держадміністрації та районної ради.

Слова подяки та пошани лунали на святі й на адресу ветеранів, чиїми зусиллями розвивалося сільське господарство в районі, хто сьогодні передає свій багатий досвід молоді. Від ветеранів з напутніми словами до випускників аграрного ліцею звернувся Заслужений працівник сільського господарства Анатолій Мірошниченко та на знак наступності поколінь вручив їм коровай.

Усім поважним ветеранам, присутнім на урочистостях, в знак шани та глибокої поваги було вручено квіти.

Далі працівники культури району подарували присутнім святковий концерт.