Прес-центр12 жовтня 2018, 16:10

Відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України

12 жовтня у малій залі районного Будинку культури відбулися урочистості з нагоди святкування Дня захисника України, на яких були присутні керівники району, представники військкомату, представники організацій, підприємств та громадськості.  

 З вітальним словом до усіх присутніх звернувся військовий комісар Біловодського районного військового комісаріату Луганської області підполковник Олег Лазаренко  «У цей день ми згадуємо і дякуємо усім воїнам, усім захисникам Батьківщини. Дорогі ветерани, учасники антитерористичної операції, військовослужбовці, всі ті, хто кожного дня боронить спокій жителів країни! Цього дня я бажаю вам, дорогі захисники, міцного здоров’я, твердої віри у світле майбутнє, сили рухатися вперед. Щастя, удачі, миру та злагоди у ваших оселях. Нехай усмішки близьких зігрівають вам душу. Нехай ваші родини і нашу країну оберігає Господь!»

Після офіційних промов відбулася церемонія нагородження. Від обласного військового комісаріату за бездоганну і зразкову службу на благо держави, самовідданість, патріотизм, вагомий внесок у розвиток і підтримку військових комісаріатів Луганської області та з нагоди святкування Дня захисника України і Дня українського козацтва військовий комісар нагородив грамотами ряд військових.

Продовжилися урочисті заходи святковою концертною програмою яку підготували для них працівники районного Будинку культури.