6 квітня 2017, 13:04

Відбулось перше засідання новосформованої громадської ради при Біловодській райдержадміністрації

6 квітня відбулося перше організаційне засідання новосформованої громадської ради при Біловодській райдержадміністрації за участю керівника апарату райдержадміністрації Наталії Будовської та головного спеціаліста з питань внутрішньої політики райдержадміністрації Ольги Магомедової.

Наталія Вікторівна поінформувала присутніх про результати установчих зборів та зачитала склад новоствореної громадської ради, який було затверджено розпорядженням голови райдержадміністрації від 04.04.2017 року №76. Після чого присутні перейшли до обговорення  і затвердження проекту Положення про громадську раду при райдержадміністрації та Регламенту громадської ради.  

Основним пунктом у порядку денному стояло питання обрання керівного складу новоствореної громадської ради. Шляхом відкритого голосування головою громадської ради було обрано голову Біловодської районної організації профспілки працівників освіти і науки Ларису Супрун, а заступником голови громадської ради – заступника голови громадської організації «НАШ ДІМ БІЛОВОДЩИНА» Володимира Аннусова. Здійснення функцій секретаря члени громадської ради запропонували виконувати  головному спеціалісту з питань внутрішньої політики райдержадміністрації Ользі Магомедовій .

 На засіданні також було визначено структуру громадської ради, а саме: сформовано постійні комісії громадської ради та затверджено їх склад.

 Крім того було обговорено ряд інших питань.

 Наступне засідання заплановано на 11 травня 2017 року.