Прес-центр7 жовтня 2019, 15:10

Відбулось засідання призовної комісії

        7 жовтня 2019 року в залі засідань Біловодської районної державної адміністрації першим заступником, в. о. голови райдержадміністрації Вадимом Муратовим та районним військовим комісаром -  капітаном  Сергієм Свириденком проведено засідання призовної комісії.

        На засідання були запрошені новобранці, яким урочисто були вручені повістки на  строкову службу до лав Збройних Сил  України, в числі яких:

  • Кулєшов Віталій Юрійович;
  • Дмитренко Дмитро Олексійович;
  • Корсун Олександр Сергійович.

Звертаючись до призовників перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Вадим Муратов побажав їм вдалої служби, гідно представляти наш район у збройних силах та виправдати сподівання своїх рідних. Військовий комісар запевнив, що згідно планів командування ЗСУ юнаки, призвані на військову службу в жодному разі не будуть направлені в зону ООС чи в інші небезпечні місця несення служби.

Відправка наших призовників до військових частин відбудеться 8 і 10 жовтня поточного року. Районним військовим комісаріатом буде організовано транспортне забезпечення призовної кампанії.

        Тож будемо з нетерпінням чекати на повернення наших солдатів змужнілими, підготовленими до   життя,  а головне - здоровими.

Також на засіданні обговорили питання роботи призовної комісії.