Прес-центр19 вересня 2017, 16:09

Відбулося чергове засідання організаційного комітету з підготовки до святкування 250-річчя Деркульського кінного заводу №63

19 вересня 2017 року голова районної держадміністрації Андрій Грачов провів чергове засідання організаційного комітету з підготовки до святкування 250-річчя Деркульського кінного заводу №63, у якому  взяли участь голова районної ради Петро Самойлов, заступник голови районної ради Ірина Козакова, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська, представники обласного організаційного комітету з підготовки до святкування, керівники ряду управлінь та  відділів райдержадміністрації, організацій  району.

         Відкриваючи засідання оргкомітету, Андрій Грачов підкреслив, що 250-річчя Деркульського кінного заводу – це дуже важлива дата не тільки  районного, а й обласного значення. І провести урочистості ми повинні на найвищому рівні. При цьому забезпечити повну безпеку гостей свята та їх максимальний комфорт.

         І голова районної держадміністрації, і голова районної ради наголосили, що ми повинні якнайгостинніше зустріти гостей та представити наш район. Було  відзначено, що після зустрічі делегацій гостей для них будуть організовані екскурсії по кінному заводу, щоб вони мали змогу до урочистостей ознайомитися з історією конезаводу та нашого краю.

         Далі голова райдержадміністрації зупинився на сценарії свята та проблемних питаннях щодо його реалізації.

         Зокрема, він звернувся до представників обласного організаційного комітету з проханням про допомогу у питанні забезпечення обласним керівництвом Луганського енергетичного об’єднання гарантованого енергопостачання під час проведення урочистостей.

У програмі урочистих заходів проведення кінного параду, скачок, нагородження переможців, виступи кінного театру, кінно-спортивного клубу «Магнат», святковий концерт та ін.

         Андрій Грачов звернув також особливу увагу на забезпечення протипожежної безпеки під час свята та медичного супроводу присутніх на святі.

         На завершення засідання голова райдержадміністрації відзначив, що спільна мета всіх його учасників – прикласти всіх зусиль, щоб свято вийшло яскравим, насиченим і залишило у  гостей та учасників свята найприємніші спогади.