Прес-центр21 серпня 2017, 15:08

Відбулося чергове засідання організаційного комітету з підготовки до святкування Дня Державного Прапора та Дня незалежності України в районі

           21 серпня 2017 року голова районної держадміністрації Андрій Грачов провів чергове засідання організаційного комітету з підготовки до святкування Дня Державного Прапора та Дня незалежності України в районі, у якому  взяли участь голова районної ради Петро Самойлов, перший заступник голови райдержадміністрації Вадим Муратов, заступник голови районної ради Ірина Козакова, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська, голови селищної та сільських рад, керівники ряду служб райдержадміністрації, організацій та підприємств  району.     

 Голова райдержадміністрації Андрій Грачов  відзначив, що 08 серпня проводилося перше засідання організаційного комітету,  керівники служб отримали конкретні завдання. Сьогодні ми ще раз поговоримо про те, що зроблено з метою належної підготовки до святкування цього великого державного свята. На засідання запрошені голови сіл, щоб з’ясувати, як готуються до святкування у всіх територіальних громадах району.

Керівники служб доповіли, які заходи будуть проводитися 23-24 серпня та що вже зроблено з метою їх підготовки.

         Керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська розповіла, що святкові заходи розпочне 23 серпня традиційно о 9-00 урочисте підняття Державного Прапора України, а вже з 8-15 перед будівлею райдержадміністрації гратиме духовий оркестр, який створюватиме урочистий, піднесений настрій у учасників церемонії.

         В.о. начальника, головний спеціаліст відділу культури райдержадміністрації Олена Брус  поінформувала про заходи, проведення яких планується в День незалежності України:   парад української вишиванки, виставка народної творчості, у якій братимуть участь представники кожної територіальної громади, святковий концерт.

Планується також і ряд спортивних заходів.

         Голова райдержадміністрації ще раз акцентував увагу на забезпеченні правопорядку під час проведення урочистостей, чіткій роботі медичних служб, заходах щодо дотримання  протипожежної безпеки під час проведення свята.

         Були обговорені також проблемні питання щодо підготовки до свята з головами сіл, а голова районної ради Петро Самойлов підкреслив, що 23-24 серпня святкові заходи повинні пройти в усіх територіальних громадах району.

         На завершення засідання голова райдержадміністрації Андрій Грачов підкреслив, що  керівники служб, голови сіл, селища повинні прикласти всіх зусиль, щоб вирішити всі проблемні питання та на високому рівні організувати проведення урочистих заходів з нагоди Дня незалежності України – свята української доблесті та звитяги.