Прес-центр23 червня 2017, 13:06

Відбулося урочисте покладання квітів з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

22 червня 2017 року відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам, у якому взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації  Вадим Муратов, заступник голови райдержадміністрації Людмила Морозова, заступник голови районної ради Ірина Козакова, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська, делегації трудових колективів району.

 Провів церемонію покладання Біловодський селищний голова Едуард Олєйніков. Він відзначив, що щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.
            Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників.

Дуже дорогою ціною, ціною мільйонів людських життів дісталася нашому народу перемога. Тому сьогодні в усій Україні об’явлена Загальноукраїнська хвилина мовчання. Всі присутні на заході також вшанували пам'ять загиблих та померлих захисників країни хвилиною мовчання та на завершення поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам як символ нашої глибокої шани та вічної пам’яті.