Прес-центр22 червня 2018, 15:06

Відбулося засідання комісії з перегляду нормативно – правових актів

20 червня 2018 року відбулося засідання комісії з перегляду нормативно – правових актів, яке провела керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська. Керівник апарату райдержадміністрації зазначила, що вказана комісія утворена з метою приведення нормативно – правових актів, які приймалися у райдержадміністрації, у відповідність Конституції та законів України.

На розгляд комісії було винесено 23 розпорядження голови Біловодської райдержадміністрації. Наталія Будовська докладно ознайомила членів комісії з кожним розпорядженням, за результатом чого було ухвалено:

  1. Довести до відома перелік  нормативно-правових актів, зареєстрованих Біловодським районним управлінням юстиції у Луганській області, що підлягають перегляду структурним підрозділам районної державної адміністрації та установам, які розробляли проекти розпоряджень згідно з переліком.
  2. Повідомити структурні підрозділи районної державної адміністрації та установи, які розробляли проекти розпоряджень згідно з переліком про необхідність надати до 25.06.2018 року пропозиції щодо приведення у відповідність із законодавчими актами України актів районної державної адміністрації для їх обговорення на засіданні комісії.
  3. У пропозиціях вказати акти, які слід визнати такими, що втратили чинність; акти, які необхідно скасувати; акти, до яких пропонується внести зміни та доповнення; акти, які пропонується викласти у новій редакції. Також необхідно подати відповідні обґрунтування та підстави прийняття того чи іншого рішення.