Прес-центр4 грудня 2018, 16:12

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дітей

На виконання постанови Кабінету Міністрів України   від 05 квітня 2017 року № 268 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», з метою дотримання прав дітей, які зазнали різних видів насильства  04 грудня 2018 року було проведено засідання Комісії з питань захисту прав дітей щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Члени комісії розглянули 5 заяв від батьків, діти яких претендують на отримання даного статусу

Детально розглянувши кожну заяву, комісією одноголосно було  прийнято рішення щодо надання 5 дітям статусу дитини,  яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Розпорядженням голови райдержадміністрації від 05.11.2018 року № 201 07 листопада 2018 року було створено прийомну сім’ю в якій виховується двоє хлопчиків. Члени комісії ознайомилися з наданими службою у справах дітей документами на прийомних дітей і затвердили індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

З даних питань прийняті відповідні рішення.