Прес-центр9 грудня 2019, 13:12

Відбулося засідання комісії з призначення соціальних виплат і допомог.

        З метою соціальної підтримки  сімей Біловодського району 04 грудня 2019 року проведено засідання Комісії з призначення соціальних виплат і допомог у випадках, виходячи з конкретних обставин, що склалися в сім’ї.  

         Розглянуто 57 заяв для призначення житлової субсидії, 1 заяву для при  значення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

        Детально розглянувши кожну справу, комісією більшістю голосів прийнято рішення щодо призначення  житлової субсидії 56 заявникам, в т. ч. з них 21 заявникам з урахуванням кількості фактично проживаючих осіб на підставі підтверджуючих документів про проживання; 6 заявникам  - на збільшену понаднормову площу; доходи менше ніж мінімальна заробітна плата – 11 заявникам; 7 заявникам - особам, які не мають доходів; 3 заявникам - як ВПО; 3 заявникам орендарям житлового будинку;  9 заявникам фактично отриманих доходів особам, які надають соціальні послуги; 1 заявнику із врахуванням одного прожиткового мінімуму

(перебування у складних життєвих обставинах); 1 заявнику – за наявності простроченої понад місяць заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг. 

         1 заявнику - на збільшену понаднормову площу, було відмовлено.