Прес-центр6 серпня 2020, 11:08

Відбулося засідання комісії з призначення соціальних виплат і допомог

З метою соціальної підтримки  сімей Біловодського району  5 серпня  2020 року проведено засідання Комісії з призначення соціальних виплат і допомог у випадках, виходячи з конкретних обставин, що склалися в сім’ї.

        Розглянута 1 заява для призначення житлової субсидії, 3 заяви для призначення пільг на житлово - комунальні послуги за фактичним місцем проживання.

        Детально розглянувши кожну справу, комісією більшістю голосів прийнято рішення  щодо призначення  житлової субсидії  1 заявнику.

        3 заявникам було призначено пільги на житлово - комунальні послуги за фактичним місцем проживання.

Звертаємо увагу! 22.07.2020 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову №632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги», яка застосовується з 1 липня 2020 року. Цією постановою викладено у новій редакції Порядок призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Відтепер, державна підтримка буде спрямована для сімей, які мають обґрунтовано низькі доходи і сплачують ЄСВ з доходів. Працездатні особи, які не працюють, не сприяють своєму працевлаштуванню через центри зайнятості – не матимуть права на допомогу. Призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям на підставі рішень комісій не передбачено.