Прес-центр28 грудня 2018, 10:12

Відбулося засідання комісії з призначення соціальних виплат і допомог

   З метою соціальної підтримки найменш соціально захищених сімей 27 грудня 2018 року проведено засідання Комісії з призначення соціальних виплат і допомог у випадках, виходячи з конкретних обставин, що склалися в сім’ї. Розглянуто 66 заяв для призначення житлової субсидії та 1 заява для призначення соціальної допомоги малозабезпеченим сім`ям.

          Детально розглянувши кожну справу, комісією більшістю голосів прийнято рішення щодо  призначення житлової субсидії 59 сім’ям, в т. ч.  на понаднормову площу будинку, орендарям житлових будинків, з урахуванням кількості фактично проживаючих осіб на підставі підтверджуючих документів про проживання за іншими адресами чи в інших адміністративно-територіальних одиницях, з урахуванням фактично отриманих доходів особам, які надають соціальні послуги та працюють неповний робочий день. Разом з тим 7 сім’ям відмовлено у призначенні житлової субсидії у складі яких є непрацюючі особи працездатного віку враховуючи результати обстеження матеріально-побутових умов проживання.

         На сьогоднішній день до управління за призначенням зимової субсидії звернулося 2914 громадян, нараховано субсидії 2764 домогосподарствам.