Прес-центр22 грудня 2017, 15:12

Відбулося засідання організаційного комітету щодо проведення в районі новорічних та різдвяних свят

           22 грудня 2017 року перший заступник голови, в.о голови райдержадміністрації Вадим Муратов провів засідання організаційного комітету щодо проведення в районі новорічних та різдвяних свят, у якому  взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська, заступник голови  районної ради Ірина Козакова, секретар Біловодської селищної ради Віктор Кучеров, члени організаційного комітету.

         Вадим Муратов відзначив, що з метою організації  змістовного дозвілля у новорічні та різдвяні дні 2017-2018 років головою райдержадміністрації прийнято відповідне розпорядження, яким затверджено склад організаційного комітету та заходи щодо проведення в районі новорічних та різдвяних свят.

         Начальники відділу освіти та культури райдержадміністрації доповіли про хід підготовки до новорічних та різдвяних свят.

         Перший заступник голови, в.о голови райдержадміністрації Вадим Муратов наголосив, що необхідно чітко скоординувати роботу, щоб новорічні та різдвяні свята пройшли весело, змістовно та без надзвичайних ситуацій і проблем.

         Зокрема, на засіданні було акцентовано увагу на відкритті районної ялинки, яке відбудеться 26 грудня. Вадим Муратов відзначив, що досягнуто домовленості з селищною радою щодо спільного проведення цього свята.

         Секретар Біловодської селищної ради Віктор Кучеров зазначив, що початок свята планується 26 грудня о 14-й годині шоу-програмою для дітей, а безпосередньо урочисте відкриття ялинки відбудеться о 16 годині.

         Особливу увагу Вадим Муратов звернув на заходи щодо дотримання протипожежної безпеки під час проведення новорічних свят, необхідність підтримання громадського порядку та забезпечення медичного супроводу при проведенні масових заходів.