Прес-центр8 серпня 2017, 12:08

Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до святкування Дня Державного Прапора та Дня незалежності України в районі

           08 серпня 2017 року в.о голови, перший заступник голови райдержадміністрації Вадим Муратов провів засідання організаційного комітету з підготовки до святкування Дня Державного Прапора та Дня незалежності України в районі, у якому  взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Вадим Данілов, голова селища Едуард Олєйніков, керівники ряду служб райдержадміністрації, організацій та підприємств  району.

         Вадим Муратов відзначив, що з метою належного виконання Указу Президента України від 15 травня 2017 року №132/2017 «Про відзначення 26-ї річниці незалежності України», виховання у громадян патріотизму та гордості за свою державу головою райдержадміністрації прийнято відповідне розпорядження від 05 липня 2017 року №136 «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора та Дня незалежності України».

 Він відзначив, що 07 серпня на селекторній нараді з облдержадміністрацією особлива увага зверталася на впорядкування територій до цих свят та їх святкове оформлення. Ми повинні вжити максимум зусиль, щоб населені пункти мали охайний і святковий вигляд, максимально повинні буди представлені наші національні жовто-блакитні кольори.

         Керівник апарату райдержадміністрації Наталія Будовська розповіла, що 23 серпня традиційно о 9-00 перед будівлею райдержадміністрації планується урочисте підняття Державного Прапора України.

         В.о. начальника, головний спеціаліст відділу культури райдержадміністрації Олена Брус  доповіла про хід підготовки до святкування, відзначивши, що в День незалежності України  буде проведена низка святкових заходів:   парад української вишиванки, виставка народної творчості,  святковий концерт.

20 серпня буде організовано святковий сільськогосподарський ярмарок. Крім того планується ряд спортивних заходів.

         Вадим Муратов особливу увагу звернув на заходи щодо дотримання  протипожежної безпеки під час проведення свята, необхідність підтримання громадського порядку та забезпечення медичного обслуговування учасників заходів.

         На завершення засідання в.о голови, перший заступник голови райдержадміністрації Вадим Муратов  надав ряд доручень щодо підготовки до свята та відзначив, що про хід їх виконання керівники служб відзвітують на наступному засідання оргкомітету.