Прес-центр8 лютого 2019, 10:02

Відбулося засідання Ради регіонального розвитку району

7 лютого під керівництвом голови райдержадміністрації Андрія Грачова відбулося друге засідання Ради регіонального розвитку району.  Члени ради розглянули Перспективний план розвитку Біловодського району на 2019-2021 роки, який буде направлено до Луганської обласної державної адміністрації для розгляду та включення до регіонального Перспективного плану розвитку.

Також на засіданні Ради було розглянуто питання про стан реалізації проектів, які фінансувалися в 2018 році за основними бюджетними програмами, з якого поінформував перший заступник голови райдержадміністрації Вадим Муратов.  Зокрема, він відзначив, що залучення коштів на розвиток усіх сфер району є одним з ключових завдань і одним з основних напрямків в роботі як структурних підрозділів райдержадміністрації,  так і структурних підрозділів виконавчого комітету Біловодської об’єднаної територіальної громади.

Основним джерелом фінансування інфраструктурних проектів та поповнення основних фондів об’єктів соціальної сфери у 2018 році виступали кошти Державного фонду регіонального розвитку та інші бюджетні кошти. Далі перший заступник голови райдержадміністрації ознайомив присутніх з проектами, які реалізовувалися в районі. Інформацію було взято до відома.