Прес-центр20 серпня 2018, 13:08

Відбувся передсвятковий ярмарок до Дня незалежності України

19 серпня  у  Біловодську   відбувся передсвятковий  продовольчий ярмарок до Дня незалежності України, де була представлена продукція нашого району у всій красі та різноманітності. У жителів  та гостей селища була можливість придбати необхідні продукти харчування до святкового столу та поспілкуватися між собою.

З усіх  куточків району з’їхалися люди:  хто торгувати, а хто - придбати. На ярмарку можна було запастися  зерном  ячменю фермерського господарства «Орєх». До уваги громадян в широкому асортименті були представлені овочі, фрукти Анатолія Синельника та Володимира Воробйова,  а який красивий та смачний виноград можна було придбати у Василя Бруса, Олексія Балюги та Миколи Комишана - відомих виноградарів Біловодська. Великий вибір кавунів Сергія Бабіча з Шуліківки та Олександра Мельника з Литвинівки, найкращий біловодський мед.  Чільне місце посіла м’ясна продукція,  широкий асортимент якої представили  Олена Ковальчук та Лариса Курка.

Жителі району мали можливість скуштувати  запашні булочки, пиріжки та піцу   Біловодського комбінату  харчування.

           Крім того працівники Біловодського відділення Ощадбанку  проінформували населення, як можна придбати в кредит автомобіль, немало громадян зацікавилися цим питанням.