Прес-центр1 жовтня 2020, 16:10

Відвідали ветеранів

Сьогодні в Україні відзначається День ветерана та Міжнародний день людей похилого віку. Цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям, подякувати за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. 

Голова районної держадміністрації Катерина Колесникова разом з генеральним директором КНП «Біловодська багатопрофільна лікарня» Біловодської селищної ради завітали цього дня до Феоктисти Яковлівни Дейнеко – найстарішої жительки Біловодського району, якій виповнилося вже 107 років.

Вона народилася у 1913 році та пройшла нелегкий життєвий шлях, але й у такому поважному віці зберегла оптимізм, життєлюбство, залишилася позитивною, добросердною людиною. Гості щиро привітали її, побажали здоров’я та  усіляких гараздів і вручили продуктовий набір.

Цього ж дня вони відвідали будинок для літніх людей у с. Євсуг, поспілкувалися з його мешканцями, дізналися про їх проблеми, вручили їм продуктові набори та речі, необхідні для їхнього вжитку.

Доземний уклін вам, дорогі наші ветерани, за те, що ви передаєте нам у спадок найцінніше – свою мудрість та досвід, міцного здоров’я вам, та безхмарного неба!