Прес-центр14 червня 2019, 13:06

Вручили посвідчення «Мати-героїня»

Матуся… мама… В усі часи, усі народи пов’язували з нею найсокровенніше, возвеличували її як найбільшу святиню. Вона корінь життя, берегиня роду людського, вона - та квітка, промінь якої ніколи не в’яне, а розцвітає з плином літ усе ясніше. Тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини, це вона в хвилину небезпеки ніколи не згадає про себе, все віддасть для того, щоб захистити своє дитя. Віддасть усю свою мудрість душі, тепло свого серця, своє здоров’я.

Материнство – це нескінченність людського роду. Кожна мати, народжуючи дитину, сподівається, що вона буде кращою за неї, тому намагається передати свої знання і вміння. Мати - символ усього найкращого, найдобрішого, найсвятішого.

         За подвиг материнства жительці Біловодщини Світлані Гончаровій, матері 6-х дітей, Указом Президента України присвоєно почесне звання України  «Мати-героїня».

         14 червня 2019 року  у залі засідань райдержадміністрації зібралися в.о. голови, перший заступник голови районної держадміністрації Вадим Муратов, голова районної ради Петро Самойлов,  працівники райдержадміністрації, районної, селищної  рад, представники трудових колективів району на урочисте вручення посвідчення  «Мати-героїня» Світлані Гончаровій.

У супроводі тематичних кадрів про роль материнства та зворушливої музики ведуча заходу Світлана Журжик  тепло та проникливо розповіла про життєвий і материнський шлях Світлани Гончарової.

Зі словами вітання до жінки і усіх присутніх звернулися в.о. голови, перший заступник голови районної держадміністрації Вадим Муратов  та голова районної ради Петро Самойлов. Вони висловили слова вдячності всім матерям, які зігрівають своїх дітей безкорисливою, сповненою самопожертви любов’ю, а Світлані Іванівні побажали здоров’я, благополуччя її великій родині та щоб любов, яку вона дарувала своїм дітям, повернулася їй сторицею. Привітала матір-героїню і заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Луганська. Потім зі словами щирої вдячності та любові до Світлани Гончарової звернулися її діти, які подякували матусі за все та подарували квіти. А соліст районного Будинку культури Володимир Бондаренко виконав для неї пісню «Чорнобривці».

«За все, що маю, мамо, дякую тобі», - ці слова, що демонструвалися на екрані, стали рефреном усієї зустрічі.  Тож нехай Господь оберігає усіх матерів, а усі негаразди обминають кожну українську родину!