Прес-центр15 вересня 2020, 16:09

Взяли участь у функціональному навчанні

15 вересня 2020 року у малій залі районного Будинку культури райдержадміністрацією спільно з селищною радою були  організовані виїзні заняття з функціонального навчання керівного складу та фахівців райдержадміністрації, селищної ради,  організацій району, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.

У заняттях взяла участь і голова Біловодської райдержадміністрації Катерина Колесникова. Навчання проводилися спеціалістами Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Луганської області згідно з потребою в навчанні та планом функціонального навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана  з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, на 2020 рік.

Щиро дякуємо фахівцям Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Луганської області за розуміння ситуації (погана транспортна логістика, велика кількість осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, які повинні пройти функціональне навчання) та надану можливість пройти навчання безпосередньо на місці.