Прес-центр28 вересня 2020, 09:09

Взяли участь у патріотичному забігові

Цієї суботи, 26 вересня 2020 року,  на стадіоні «Юність» за ініціативою голови Біловодської райдержадміністрації Катерини Колесникової  відбувся патріотичний забіг у рамках Всеукраїнського патріотичного забігу з легкої атлетики в пам'ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України». Цей забіг розпочався ще з 25 серпня, і поступово до нього приєднуються все нові і нові населені пункти. Цього дня взяла участь у забігові і Біловодщина.

У цьому патріотичному заході взяли участь представники силових структур району: відділу поліції, ГУ МНС, військкомату, прикордонного загону, райдержадміністрації, управління ПФУ, інших організацій та закладів району, сприяла організації та проведенню заходу Біловодська селищна рада.

Перше місце у забігові виборов Володимир Воробйов (Біловодський райвійськкомат), друге – Олег Шевченко (прикордонна служба «Біловодськ», третє – Сергій Кольченко (управління соціального захисту населення райдержадміністрації).

Ми висловлюємо щиру вдячність усім керівникам, учасникам від організацій, громадянам, які не залишилися осторонь та вшанували таким чином пам'ять загиблих Героїв України. Дуже приємно, що у заході взяла участь і представниця молодшого покоління – учениця третього класу Козлянська Поліна, яка прийшла підтримати маму – працівницю Біловодського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області, бо ж саме так і виховується почуття патріотизму та єднання.

На завершення заходу Катерина Колесникова разом з учасниками патріотичного забігу поклали квіти до меморіалу загиблим прикордонникам, розташованого на території ДПСУ «Біловодськ».

  Сподіваємося, що проведення Забігу стане у нас доброю традицією і з кожним разом буде все більш масовим, адже таким чином ми долучаємося  до вшанування пам’яті захисників, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України, віддаємо їм данину нашої шани та поваги.