Прес-центр26 червня 2019, 14:06

З нагоди Дня Конституції України відзначено кращих працівників

Чимало жителів району своєю сумлінною працею роблять вагомий внесок у розвиток рідного Біловодського краю та розбудову України, дбають про розквіт та гідне майбутнє нашої держави.

        У переддень державного свята, 26 червня, перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Вадим Муратов та голова районної ради Петро Самойлов привітали колективи райдержадміністрації, районної ради, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Біловодського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області, районного центру зайнятості та Біловодського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області з державним святом – Днем Конституції України та відзначили Почесними грамотами кращих працівників.

          Очільники району зауважили, що всі наші здобутки це не випадковість і не дарунок долі, ми досягли такого результату завдяки наполегливій праці наших людей. Держава починається з кожного з нас, тож ми не лише повинні перейматися власними правами й свободами, але й чітко виконувати свої суспільні обов’язки. Вони привітали присутніх з наступаючим святом та  побажали усім міцного здоров’я, добра, наснаги, миру, невичерпної енергії, нових звершень, благополуччя в родинах та нових здобутків в ім’я майбутнього рідного краю та України.