Прес-центр20 жовтня 2017, 14:10

Засідання “круглого столу” в Біловодській райдержадміністрації

Сьогодні, 20 жовтня п.р., в Біловодській районній державній адміністрації в форматі “круглого столу” пройшло засідання з питаня Пенсійної реформи з працівниками районної держасної адміністрації та структурних підрозділів.

Проводила засідання Людмила Морозова  - заступник голови Біловодської райдержадміністрації, також серед присутніх – Світлана Кузніченко, начальниик Біловодського УСЗН та Олена Юрченко  – начальник Біловодського РЦЗ, а також начальники структурних підрозділів Біловодської райдержадміністрації.

Начальник Біловодського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області Ольга Шуліка виступила з роз’ясненням основних аспектів реформування пенсійної системи внаслідок набрання чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» від 03.10.2017р. № 2148.

Збільшення пенсії торкнулось більш ніж 4 тис. пенсіонерів Біловодського району. Середній розмір підвищення, з урахуванням скасування особливого порядку виплати пенсій пенсіонерам, які працюють, становить більше 900 гривень. Після проведеного перерахунку, середній розмір пенсії в Луганській області, станом на 01.10.2017 дорівнює 2996,33грн. проти 2029,20 грн., станом на 01.09.2017.

         Ольга Шуліка  також звернула увагу на той факт, що перерахунок пенсії охопив і пенсіонерів, що є тимчасово переміщеними особами.