Прес-центр14 лютого 2018, 16:02

Заступник голови облдержадміністрації провів виїзний прийом громадян в районі

        14 лютого заступник голови Луганської облдержадміністрації Вадим Данієлян провів виїзний особистий прийом громадян в Біловодській  райдержадміністрації.

        З проблемою передачі у власність майна «Луганськвода» до Біловодської селищної ради та створення самостійного комунального підприємства звернувся директор Біловодського ремонтно-експлуатаційного підприємства Сергій Удовенко.

         В.о. старости Данилівського старостинського округу Біловодської селищної  об`єднаної територіальної громади Олександр Москальов порушив питання щодо ремонту автодороги Данилівка-Третяківка на підставі генерального плану відбудови інфраструктури населених пунктів.

         Окрім цього, під час прийому було розглянуто перелік перспективних населених пунктів, які планується включити до Програми   розроблення містобудівної документації населених пунктів Луганської області на 2018-2022 роки. Протягом 2017 року виконано та профінансовано топографічних основ для селища та сел району на загальну суму 1413,0 тис.грн. На 2018 рік при сприянні державного фонду регіонального розвитку заплановано провести роботи з розроблення генерального плану та плану зонування території для смт. Біловодськ.

         Вадим Романович вислухав кожного заявника, а також надав кваліфіковані, вичерпні відповіді та аргументовані роз'яснення на звернення громадян згідно чинного законодавства, а вирішення окремих питань дав доручення відповідним службам, до компетенції яких належить розгляд піднятих питань.